ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Λεωφ. Βεργωτή 14 28 100
Αργοστόλι Κεφαλονιά
τηλ-
fax: 26710 25942
e-mail: contact@polytropos.gr
 

 

 


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ ιδρύθηκε το 2002 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς ως Ανώνυμος Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών. Ερέθισμα για τη δημιουργία της έδωσε η αυξανόμενη ανάγκη για ολοκληρωμένες ποιοτικές τεχνικές λύσεις σε Δημόσια και ιδιωτικά έργα, με σεβασμό στις απαιτήσεις του πελάτη.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η αποστολή μας είναι: "Η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών εργασιών υψηλών προδιαγραφών με απόλυτη συνέπεια προς τον πελάτη και τη μικρότερη δυνατή ανάγκη συμμετοχής του…".
Κύριο μέλημά μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης που θα παραμείνει ευχαριστημένος για καιρό μετά το πέρας των εργασιών. Σεβόμαστε το χρόνο και τις επιθυμίες του πελάτη για το έργο και προσφέρουμε απόλυτα ανάλογες υπηρεσίες.
Φροντίζουμε ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό, στο συμφωνημένο χρόνο και προ παντός χωρίς την αγωνία και τη φθορά του πελάτη με ένα σύνολο εμπλεκομένων στην κατασκευή.
Οι πελάτες μας ωθούν ταχύτερα στην ανάληψη νέων, πιο σύνθετων εργασιών, ώστε να εξασφαλίσουν και σε αυτές το επιθυμητό αποτέλεσμα με την ποιότητα της ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ
Αν είστε ιδιώτης, επαγγελματίας ή μηχανικός έχετε ακριβώς τους ίδιους λόγους για να επιλέξετε τη ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ.
Θα συνεργαστείτε με έναν μηχανικό της ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ ΑΤΕ, υπεύθυνο της ομάδας κατασκευής που θα σας ακούσει με προσοχή, θα σας συμβουλέψει και θα σας φροντίσει σε όλη τη διάρκεια του έργου και για όλες ανεξαιρέτως τις εργασίες
όσο εξειδικευμένες και αν είναι.
Όλα θα γίνουν σωστά, στην ώρα τους και οικονομικά, χωρίς να ασχοληθείτε και να "φθαρείτε" εσείς.
Έτσι, μία απαιτητική κατασκευή γίνεται σωστά και αθόρυβα.